Netværksservices

Det er vigtigt at et netværk er designet, så det kan udbygges og tilpasses virksomhedens strategi.

bluepipe a/s kan tilbyde en uafhængig, unik rådgivning der går på tværs af teknologier, produkter og leverandør. Vi tilbyder også konsulentbistand, drift, support og service. I dag har vi support- og serviceaftaler med nogle af Danmarks største virksomheder.

Det er en fordel at overvåge netværksinstallationen for at se om der opstår uregelmæssigheder, så man kan agere så hurtigt så muligt og derved forebygge at noget går galt. Netværket er en hel central del af en it-installation, og opstår der problemer med netværket påvirker det som regel alle brugerne.

bluepipe a/s har udviklet et overvågningsværktøj som hedder d-mon; det bliver også brugt i nogle af Danmarks største virksomheder. En af de mange fordele ved d-mon er, at man kan fastlægge værdier for hændelser. Når værdien på en hændelse afviger mere end det tilladte, slår systemet alarm, så man kan reagere i tide.

Teknologien udvikler sig hurtigt, men det gør desværre også risikoen for ulovlig indtrængen via hackere og vira-angreb. Det er derfor vigtigt at have et kontinuerligt fokus på sikkerheden, så man kan beskytte sine data.

bluepipe a/s kan tilbyde forskellige ydelser inden for netværksservice:

  • Uafhængig rådgivning.
  • Sparring og vejledning i samarbejde med it-afdelingen.
  • Support- og serviceaftaler på hele eller dele af netværket.
  • Drift af hele netværksinstallationen, eller kun vitale dele af netværket.
  • Sikkerhedsgennemgang af it-installation.